Сакам да ве видам кај мене во двор на коленици и да барате да ви простам

Loading...

Мајката на Пино, Маја Трковска се огласи повторно на Фејсбук и напиша порака до родителите на осомничените. Во пораката таа вели дека сака да ги види родителите на убијците од Пино на колена пред нејзината куќа.


„2 дена ви давам. Сакам да ве видам кај мене во двор на коленици и да барате да ви простам. Родители на Ангела Горгиевска и родители на Али Фуркан ако не се појавите, два дена ви давам време, после ќе биде око за око. заб за заб, к*в за к*в. Знам дека ме читате и пратите“, стои во објавата на Фејсбук.

loading...
Loading...