Сакате ли тело како на Адриана Лима!?

Loading...

Овој 10-минутен тренинг, ако го практикувате секојдневно ќе ги воочите резултатите во рок од неколку недели. Повеќе немате изговор дека немате време, овие вежби можат да се изведуваат во дневен простор, не ви се потребни никакви справи, а би потрошиле само десетина минути. Започнете да тренирате со светски познатата тренерка Андреа Орбек  која ги тренира ангелите на Викториа Сикрет и ги доведува нивите тела до совршена форма. Спремете се за летото што следува!Овој 10-минутен тренинг, ако го практикувате секојдневно ќе ги воочите резултатите во рок од неколку недели. Повеќе немате изговор дека немате врем

loading...