Салати кои ќе ви помогнат да загубите килограми

Салатите се составен дел од секоја диета, односно од здравиот начин на исхрана.
Доколку сакате да го загубите вишокот на килограми, погледнете го видеото во кое се претставени рецепти за четири видови на салати кои ќе ви помогнат во тоа.