„Само Вистина“ со Филип Петровски и Петар Колев – Македонија меѓу пандемијата и изборите

Loading...
„Само Вистина“ со Филип Петровски и Петар Колев – Македонија меѓу пандемијата и изборите
Дебата за пандемијата на КОРОНАВИРУСОТ и состојбата на нацијата која што е нарушена од карантинот кој што трае повеќе од 2 месеци.
Апсолутната моќ – апсолутно корумпира рече Петровски и побара уште една целосна амнестија за тие што го прекршиле полицискиот час. Дури и во време турско по Илинденското востание имало општа амнестија за востаниците. По таа аналогија да се даде општа амнестија за сите што го прекршиле полицискиот час.

„Само Вистина“ 22.5.2020

„Само Вистина“ со Филип Петровски и Петар Колев – Македонија меѓу пандемијата и изборите

Публикувахте от Канал 5 Телевизија в Петък, 22 май 2020 г.

Што е новото нормално? Можеби никогаш нема да помине опасноста од корона вирусот нагласи Петровски и побара да се одржат изборите што поското. Ако сум со вас во студиото, на ист начин можам да гласам и да бидам безбеден. Се да се дезинфицира и сите да бидат безбедни. Измислија како да отидеме на месечината а не можеме да организираме избори. После се, во јуни ќе се одржат избори во 20 држави. Зошто да не и во Македонија – рече Петровски

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...