Само во Чаир: Фудбал под рефлектори среде – полициски час

Loading...

Чаир е вистинска атракција кога е во прашање играњето фудбал за време на полициски час!
Вечерва на Фејсбук-страницата „Ултрас-тифо.нет“ повторно се појави фотографија од Скопје, на која може да се забележи како се игра фудбал и тоа среде – полициски час.
Теренот, според пишувањето на страницата, се наоѓа во населбата Чаир, а очигледно во оваа скопска населба дел не ги почитуваат мерките донесени од Владата. Пред еден месец овој скопски дел исто така беше во центарот на вниманието поради играње фудбал за време на полициски час, но тогаш беше во ден додека овој пат работите беа дури и попрофесионални.

loading...