Само ги протрил прстите со лук – цел свет е воодушевен од трикот со кој ги одвоил белките од жолчките

Loading...

Калум Греј на ТикТок споделил видео во кое тој покажува трик кој многу често го применува – со помош на лук ги одвојува жолчките и белките за секунда.
Имено, на масата пред него имало парче излупен лук, сад во кој било скршено јајце и празна шолја.
Прво прстите ги протрил во лукот, а потоа лесно го ‘штипнал’ врвот на жолчката и ја префрлил во шолја.

@callumgray0#fyp

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath


Неговото видео собрало повеќе од 1,7 милиони лајкови и 17.000 коментари.
„ТикТок навистина ме учи повеќе од училиштето“, „Мислам дека ова се случува поради тоа што лукот е леплив“, биле некои од коментарите.

loading...