Само Сораја може да носи вакви танга гаќички!

Сораја Вучелиќ често привлекува внимание со начинот на облекување.Речиси секогаш е провокативна, а овојпат се реши да  ја покаже тангата од необичен крој.

Mногумина не се сигурни за каков модел се работи.
 Речиси секогаш е провокативна, а овојпат се реши да  ја покаже тангата од необичен крој.

Пронајдете не на следниве мрежи: