Саша Ковачевиќ отпатува за Колумбија, подготвува нови хитови

Loading...

Српскиот пејач, Саша Ковачевиќ, отпатува за Колумбија.
Тој во изминативе неколку дена најавуваше за оваа турнеја, каде што најверојатно ќе се варати со нови спотови и хитови.


Пејачот кој во јаноста е познат по егзотичните места за снимање спотови, тоа најпрво го направи на Тајланд па потоа отиде на Куба, снимаше во Мароко, а сега дојде време и за Колумбија.
Останува да видиме со што ќе не изненади Саша Ковачевиќ по враќањето од Колумбија

loading...