Сашко Коцев и Геј Парада ќе ве насмее до солзи

Loading...

Еден од најдобрите актери во Република Македонија во 2010 во своето шоу на Златна Бубамара на популарноста ја засмејуваше публиката на темата Геј Парада. Нажалост тогаш тоа беше само добар хумор, а денес некако како да станува реалност. Но сепак ние би ви препорачале да го погледнете ова видео кое убедени сме дека ќе ве насмее до солзи.

loading...