Сашо Мијалков призна вина за ИМПЕРИЈА, доби 3 години затвор и треба да плати 36 милиони евра

Се е лесно кога имаш пари. Сашо Мијалков постигнал спогодба со обвинителството и признал вина за големиот предмет на поранешното СЈО „Империја“ во кој се товареше за злоупотреба на пари … Продолжи со читање Сашо Мијалков призна вина за ИМПЕРИЈА, доби 3 години затвор и треба да плати 36 милиони евра