Сашо Тасевски: За скандирањето на Мечкин Камен

Loading...

Да скандираш: Северна, Северна! На Мечкин Камен! На ден Илинден! Кога се во силен јуриш бугарските врховисти против се што е македонско! Тоа не те прави обична стока. Туку малоумна. Браво – напиша Сашо Тасевски на својот Фејсбук профил.

 

loading...