Сашо Тасевски: Полицајците ќе се испотепаат меѓу себе ние ќе треба да ги двоиме

Наместо да ни служат и да не штитат, тие се тепаат со тупаници меѓу себе. Малку фалеше едниот да го упука колегата со пиштолот. Полицијата наша. А не е ни … Продолжи со читање Сашо Тасевски: Полицајците ќе се испотепаат меѓу себе ние ќе треба да ги двоиме