Сашо Тасевски: Супер сте сите шо чувате кучиња, јас немам време – чувам ДЕЦА

Деновиве јавноста е вознемирена, по нападите на уличните кучиња на граѓани, особено последниот во Струга. Мислењата се поделени, особено поп информацијата дека човек со пушка во Струга, одлучил да се … Продолжи со читање Сашо Тасевски: Супер сте сите шо чувате кучиња, јас немам време – чувам ДЕЦА