Светот беше предупреден во 2015 за коронавирусот кој се подготвува во кинеска лабораторија- сепак Италија направи голема грешка

Прилог емитуван на 16 ноември 2015 година на италијанската телевизија РАИ 3 овие денови предизвика бура од реакции во Италија, но и пошироко. Имено станува збор за документарната емисија „Леонардо“ … Продолжи со читање Светот беше предупреден во 2015 за коронавирусот кој се подготвува во кинеска лабораторија- сепак Италија направи голема грешка