СВЕТОТ ВО ШОК: Протекоа фотографии од кралското семејство кои што никако не требаше да излезат во јавноста

Loading...

Како да го привлече вниманието на себе, на снаодливата фотографка и текнало да користи двојници кои што го прикажуваат кралското семејство на најсмешен начин.
Имено Алисон Џексонсмислила нов правец во фотографирањето и со тоа стана популарна.
На шеговит начин избрала да го прикаже своето знаење, па направила серија на фотографи со двојници кои симулираат случувања а кои светот сака да ги види.


Алисон доста сликовито го претстави кралското семејство, а коко тие ќе реагираат на овој вид на шега, ни останува да видиме.
Бидејќи јавноста беше заинтересирана за животот на војвотката и принцот, Алисон направи цела фотосесија и вистинска сензација со лажните фотографии.

loading...
Loading...