Светот е воодушевен од фустан инспириран од коронавирусот- дали вие би го носеле?

Loading...

Коронавирусот го промени не само светот во кој што живееме, туку драстично го промени и светот на модата.
Така американскиот бренд „Pretty Little Thing“ дизајнираше фустан инспириран од вирусот, а илјадници жени се воодушевени од дизајнот.


Фустанот кој вртоглаво брзо се продава ширум светот чини 18 долари. Дали би го носеле?

loading...