Светските политичари како млади

Loading...

Светските политичари се цел на многу озборувања, трачеви и споредби.
Дали и како млади изгледале симпатично и привлечно, или нивната функција ги прави такви.
Да погледнеме неколку:
1. Командантот и началник Џо Бајден, сликан за време на академијата „Арчмер“ во Вилмингтон Дел.
2. Џорџ Буш Сениор. Слика за време на неговиот колеџ, каде играл безбол, мора да признаеме дека бил згоден.
3. Хилари Клинтон, слика за време на „Велесли“ колеџот.
4. Ричард Никсон, кој би одолеал.

5. Силвио Берлускони, пеејќи за време на крстарење на брод како млад.Светските политичари се цел на многу озборувања, трачеви и споредби.

loading...
Loading...