Свиркач: Гога СОРОС ни се заканува со кривични за коментар на Фејсбук

Loading...

Опаа, уште не станала кандидат а Гога СОРОС (Гордана Силјановска Давкова) си гази по социјалните мрежи. Ненавикната дека може некој да има и различно мислење, оти на предавања студентите им молчат за оценка, започна да се заканува со кривични пријави – и тоа за ФЕЈСБУК КОМЕНТАР.
Ха,ха, па ова го нема драги мои ни во ЛЕТЕЧКИОТ ЦИРКУС НА МОНТИ ПАЈТОН. 
Повеќе за последните активности на некогашниот министер на Бранко Црвенковски во време на суровата транзиција, госпоѓа Силјановска прочитајте тука!!!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...