СДСМ: се е договорено, никој да не се јавува за збор. Протече комуникацијата.

Loading...

СДСМ: се е договорено, никој да не се јавува за збор. Протече комуникацијата. Еве како се менуваше името на Република Македонија. Достоинствено нели?

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...