Северина е мало дете за Карлеуша, се за аферата на деценијата тука

Loading...

Она што требаше да го држи вниманието некој ден, и да донесе нешто малку внимание стана афера на деценијата. Бидејќи не било местенка нити е случајно. Излезе на виделина се. И фотографии и видеа и преписка по телефони. Најверојатно е светење од едниот кон другиот, од Врањеш кон Карлеуша или обратно… не е важно. Битно го држи веќе две недели интересот на сите. И се повеќе личности се замешуваат со свој став. Па дури и нашиот Џамбазов…
Во овој текст прочитајте ги сочните пораки кои си ги упатувале еден на друг љубовниците. 

Бидејќи аферата поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...