Северина: Ми се допаѓа затоа што е тврд, голем и сладок!

Loading...

Во видео интервјуто кое го даде од еден хотел во Загреб, пејачката беше многу духовита и се шегуваше цело време. Северина говореше за многу нешта, а најпровокативниот одговор беше кога пејачката рече дека сака сладолед, бидејќи е тврд и голем!
Најомилен ми е Макс, бидејќи е еден голем, вкусен, тврд и сладок – рече таа низ смеа.
Пејачката тука престана да дододава придавки, но тоа беше доволно за да се разгори машката имагинација. Тешко дека оваа реченица некого ќе го асоцира на сладолед. Сепак, Севе овој пат зборуваше за омиленото слатко … јадење!
 Во видео интервјуто кое го даде од еден хотел во Загреб, пејачката беше многу духовита и се шегуваше цело време. Север

loading...