Северина на премиера: Вака изгледа дама

Loading...

И покрај строгите епидемиолошки мерки, премиерата на филмот „Кумек“ на режисерот Дариј Јуричан во Загреб, привлече познати гости. Најубава беше регионалната поп-ѕвезда Северина.

 

loading...