Седиштата во автобусот светнаа за само неколку минути

Седиштата во градските автобуси се навистина нечисти и секој корисник на јавниот превоз може да го потврди истото. Можеби сме и навикнати да ги гледаме таквите седишта, па сме заборавиле како тие изгледале кога биле чисти. Погледнете ја разликата пред и по чистењето на автобуските седишта.Ќе се согласите дека некој треба истово да го направи и за нашиот јавен превоз.