Седница за интерпелација на министерот Оливер Спасовски

Loading...

Денес во Собранието ќе се одржи седницата за интерпелација на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.
Интерпелација за работата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски е поднесена од пратениците на опозицијата.

loading...