Седница на владата во 19 и 30, ќе се побара ли нова вонредна состојба?

Loading...

Владата на Република Северна Македонија попладнево со почеток во 19:30 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.
За заклучоците, како што наведуваат, од седницата ќе информираат со соопштение по нејзиното завршување.

loading...