Седум знаци што кажуваат дека не сте компатибилни со вашиот партнер

Loading...

Компатибилноста со партнерот нема да ви гарантира долга врска и вечна љубов, но ако не сте компатибилни, врската ќе почне да „пука“ кога најмалку очекувате, а еден од вас постојано ќе биде незадоволен.
Задоволството од врската во која се наоѓаме игра голема улога во сите останати аспекти од нашиот живот и некомпатибилноста често води кон нервоза, исцрпеност, незадоволство, фрустрација, чувство на неисполнетост и на крај – сознанието дека ако не сте несреќни не значи дека сте среќни.
Психотерапевтите ги издвојуваат овие седум знаци кои укажуваат дека не сте компатибилни со вашиот партнер.

loading...