Секогаш млади во душа, а сексот со нив е фантастичен – За кој хороскопски знак станува збор?

Loading...

Тие се комуникативни, интуитивни и обожаваат промени. За нив важи правилото дека не стареат, а сексот умеат да го направат фантастично искуство.
Изгледаат одлично, имаат многу енергија и со сигурност ќе ви го расклатат креветот.
Нормално, станува збор за Близнаците.
Близнаците генерално повеќе ги привлекуваат интересните, отколку згодните луѓе.
Тие се неверојатно шармантни, умеат да флертуваат и друштвото едноставно го имаат на дланка, бидејќи се одлични раскажувачи на приказни и шеги.


Нивното расположение се менува кон лошо единствено доколку ги оставите сами или доколку прават нешто досадно.
На Близнаците им е потребна константна стимулација и ангажираност во различни активности, бидејќи така се чувствуваат најдобро и блескаат.
Жената родена во знакот на Близнаци е паметна, малку зајадлива и саркастична. Секогаш сака да го има последниот збор во дискусијата.
Близнаците сакаат авантури. Доколку сакате да ги задржите покрај себе, немојте да сте предвидливи и досадни, бидејќи веднаш ќе ве откачат.
Тие доживуваат удари и веднаш се креваат од земја, како вистински Феникс од пепелта.
Имаат меко срце и брзо простуваат, но немојте да се залажувате дека Близнаците се глупави.
Тие едноставно имаат одговор за сè во животот.

***

ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ЗА ХОРОСКОП,
ИНТЕРЕСНИ ТЕКСТОВИ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

loading...