Секоја фотографија од Чарлс и Дијана ја говори истата голема лага

Loading...

На поголемиот дел од официјалните фотографии Чарлс изгледа доминантно и повисоко од Дијана, но дали знаете дека тие двајца биле иста висина и ова била исценирано?

Чарлс на овој начин бил претставуван како надмоќен и глава на семејството.

loading...