Секој преносител во просек заразува 5,7 други со КОРОНАВИРУС – СТУДИЈА

Секој преносител во просек заразува 5,7 други со КОРОНАВИРУС – СТУДИЈА Секој човек кој е инфициран од коронавирусот обично ја пренесува заразата на други 5.7 луѓе, покажува математичката анализа на … Продолжи со читање Секој преносител во просек заразува 5,7 други со КОРОНАВИРУС – СТУДИЈА