Секси калкулатор: Кој е вашиот број?

Loading...

Мажите го покачуваат, жените го смалуваат, а ретко кој искрено го признава вистинскиот број на сексуални партнери. Според теоријата наречена “Six degrees of separation”, секоја личност е одалечена од било која друга личност за точно шест познанства.

Отаму и идејата за “Six degrees of separation”, апликација која ќе ви овозможи да ги пребороите сите свои сексуални партнери, но и да дознаете со колку луѓе спиете индиректно.
Пробајте да се потсетите на сите ваши партнери и партнерки и припремете се на шок.  Линкот за оние храбрите е https://calculators.lloydspharmacy.com/SexDegrees/ .Мажите го покачуваат, жените го смалуваат, а ретко кој искрено го признава вистинскиот број на сексуални партнери. Спо

loading...
Loading...