Секси трудница: Аделина Тахири разголена без градник

Loading...

Познатата пејачка Аделина Тахири наскоро ќе стане мајка, таа е веќе во поодмината бременост, но тоа сепак не го менува фактот дека нејзиниот изглед се уште мами воздишки кај сите мажи.
Секси изгледот на Аделина Тахири не исчезна со стомачето кое сега таа го има, туку уште повеќе ги воодушеви мажите.
Погледнете ги фотографиите на Аделина на Инстаграм, кои ги воодушевуваат сите, како мажи, така и жени.

@cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

I love u 🙂 By: @cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

loading...