Сексот по раскинувањето во бројки

Loading...

Врз основа на повеќе одговори направена е мала анализа за доживувањето на првиот секс по раскинувањето.  Еве што вели статистиката:

Колку време по раскинувањето чекавте за нов секс?
Неколку недели: 45%
Неколку месеци: 30%
Неколку дена или помалку: 21%
Повеќе од година: 4%
Бевте ли сеуште заљубени во поранешното момче додека имавте секс со ново?
Не заљубена ,но чувствував нешто: 44%
Да: 37%
Не: 18%
Дали доживеавте оргазам?
Не: 62%
Да: 38%
Дали бевте пијани?
Да:50%
Не:50%
Како се чувствувавте утрото после сексот?
Задоволно: 44%,
Разочарано: 33%
Ослободено: 23%
Дали сте се покајале поради тој секс?
Не: 52%
Најпрво не, потоа сепак да: 37%
Да, во истиот момент:  11%
Дали навистина сакавте тоа да го направите?
Да: 75%
Не: 25%
Со кој го направивте тоа?
Со пријател на поранешното момче: 47%
Со дечко кој го запознавте таа вечер: 28%
Со поранешен дечко: 12%
Со колега од работа: 8%
Со дечко кој подоцна продолжив да се гледам: 5%
Користевте ли заштита ?
Да: 76%
Не:24%
Дали се чувствувавте посакувано во текот на сексот?
Да: 75%
Не%
Дали се видовте со него после тој секс?
Да:75 %
Не, немав желба: 19%
Не, иако сакав: 6%
Ако можевте да промените некоја работа во врска со првиот секс после ракинувањето, која би била?
Не би менувала ништо: 33%
Би го направила тоа со некој друг: 25%
Сексот би траел подолго: 24%
Повеќе би се фокусирала на своето задоволство: 12%
Не, би чекала толку долго: 6% Врз основа на повеќе одговори направена е мала анализа за доживувањето на првиот секс по раскинувањето.  Еве што

loading...