Секс во кујна

Психолозите велат дека мажите сакаат секс во кујна, бидејќи тоа е поврзано со храна и чувство дека некој се грижи за нив. Затоа, искористтете ја работната маса, така што ќе седнете на неа и му дозволите на партнерот да се позиционира меѓу вашите нозе. Останатото е на вас. Препуштете му се на задоволството и уживајте!Психолозите велат дека мажите сакаат секс во кујна, бидејќи тоа е поврзано со храна и чувство дека некој се грижи за н

Пронајдете не на следниве мрежи: