Секс Марфи закони

Loading...

Марфи законите се познати поговорки или епиграми кои гласат: „ Се што може да тргне наопаку, ќе тргне наопаку“.Еве неколку секс Марфи закони:1. Сексот нема калории2. Сексот е како снег. Никогаш не знаеш колку инчи ќе добиеш или колку долго тоа ќе трае.3. Никогаш не спијте со некој полуд од себе.4. Кога светлата се изгаснати сите жени се убави.5. Сексот е наследен. Ако вашите родители не го имале, шансите се големи дека и вие нема да го имате.6. Пред да го пронајдете принцот, мора да бакнете многу жаби.7. Љубовта е дупка во срцето.8. Правете го тоа само со најдобрите.
9. Може да има некои работи подобро од секс, некои полоши. Но, не постои ништо токму како него.
10. Подобро да сакате и да изгубите, отколку никогаш да не сте сакале.Марфи законите се познати поговорки или епиграми кои гласат: „ Се шт

loading...
Loading...