Секс поза:Мобилна Т секс поза

Следува одлична секс поза која што може да ја практикувате како за анален, така и за вагинален секс.
Нејзината едноставност ќе ви овозможи лесна мобилност во друга поза, како и добар поглед врз голото женско тело. Партнерката легнува на креветот свртена странично, а партнерот се позциционира веднаш над неа како што е прикажано на сликата.

 
Заедно формираат превртена Т буква, во која мажот е оној кој што го прави и контролира целото движење. Доколку сакате поголемо триење за време на пенетрацијата, партнерката повеќе нека ги спои нозете.
 Следува одлична секс поза која што може да ја практикувате како за анален, така и за вагинален секс.

Пронајдете не на следниве мрежи: