Секс поза на денот: Врвна страст

Loading...

Лежете паралелно на страна, додека горните делови на телото ви бидат исто поставени, а потоа подигнете ја левата нога. Исто така, тој нека се сврти на долниот дел од телото само за да биде во можност директно да влезе во вас од позади .
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Комбинацијата на пози кои се чинат позата на страст ќе ви го обезбеди најдобриот оргазам. Држејќи ве за бутовите ќе ве однесе до нови височини, а вие исто така можете нежно да го потсетите дека со слободните раце може да го стимулира вашиот клиторис.Лежете паралелно на страна, додека горните делови на телото ви бидат исто поставени, а потоа подигнете ја левата нога.

loading...