Секс поза на денот: Еротски крај

Loading...

Седнете на неговите испружени нозе. Потпрете се на вашите раце и бидете малку навалени наназад, а за тоа време притиснете ги нозете на неговите бедра, додека полека се спуштате на неговиот пенис. Стегнете ги вагиналните мускули правејќи кружни движења околу неговиот пенис.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Првенствено поради тоа што лесно ќе ја лоцира вашата Г точка, уживајќи во погледот на телото, а во меѓувреме може да го бакнува вашиот врат, мазејќи ја внатрешноста на вашите бутови и лесно ќе дојде до другите делови на телото.Седнете на неговите испружени нозе. Потпрете се на вашите раце и бидете малку навалени наназад, а за тоа време притисн

loading...