Секс поза на денот: Зајак

Loading...

Во оваа поза жената мора да биде горе, а мажот одоздола. Вашиот партнер нека легне на креветот и нека ги собере нозете, седнете на него под агол од 90 степени и со кружни движења околу карлицата движете се нагоре и надолу. Во оваа поза – зајак жената е таа која контролира и го определува интензитетот на врската.Во оваа поза жената мора да биде горе, а мажот одоздола. Вашиот партнер нека легне на креветот и нека ги собере нозете

loading...