Секс поза на денот: На скали

Loading...

Додека сте на скали, клекнете пред својот партнер, така што вашите тела бидат припиени. За подобра рамнотежа фатете се со рацете за оградата, а тој нека ве гушне околу колковите додека влегува во вас.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Благодарение на наклонот на скалите оваа поза му овозможува на партнерот неограничен пристап до вашата Г точка. За поинтензивен притисок, мешајте со задникот.Додека сте на скали, клекнете пред својот партнер, така што вашите тела бидат припиени. За подобра рамнотежа фатете се

loading...