Секс поза на денот: Нијагарини водопади

Loading...

Приближени еден до друг седнете во туш кабината држејќи се за ѕид за да не изгубите рамнотежа. Вашето момче клечејќи нека влегува од позади додека за тоа време вие со млаз вода го стимулирате клиторисот.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Оваа е одлична поза за девојки кои не доаѓаат брзо да оргазам. Со целосен пристап до точката G и водата што додава уште повеќе страст ќе бидете двојно благословени. Исто така, партнерот за време на сексот може да ги масира вашите гради. Трета среќа!Приближени еден до друг седнете во туш кабината држејќи се за ѕид за да не изгубите рамнотежа. Вашето момче клечејќи н

loading...