Секс поза на денот: Нов Г свет

Клекнете на сите четири и дозволете му на партнерот да ви навлегува од позади, грабнувајќи ве за задникот со постојан обид за пронаоѓање на рамнотежа. Оваа поза ќе направи вашиот Г точка да биде отворена за сосема нов оргазмичен свет.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Откако ќе доживеете оргазам, секогаш ќе барате повеќе. Исто така, кога станува збор за doggy style, во сите нас се буди нешто вистински животинско.
 Клекнете на сите четири и дозволете му на партнерот да ви навлегува од позади, грабнувајќи ве за задникот со постојан

Пронајдете не на следниве мрежи: