Секс поза на денот: Ној

Loading...

Легнете на кревет, а партнерот нека клекне пред вас. Подигнете ги вашите нозе и ставете му ги на рамена придржувајќи се за рацете. Оваа поза ќе овозможи подлабока пенетрација, а мажите тоа го сакаат, бидејќи им овозможува целосна видливост и контрола. Оваа поза е добра за анален секс.Легнете на кревет, а партнерот нека клекне пред вас. Подигнете ги вашите нозе и ставете му ги на рамена придржувајќи с

loading...