Секс поза на денот: Орел

Loading...

Стојте на скалите, а партнерот нека застане една скала пониско, така што ќе бидете свртени лице во лице. Тој потоа ќе треба да ви го подигне задникот, а вие да го опфатите со нозете, така што ќе му овозможите подобра пенетрација. Позата орел обезбедува еднакво уживање за двајцата партнери, но е прилично тешка, па може да се потпрете на ѕид за подобра рамнотежа.Стојте на скалите, а партнерот нека застане една скала пониско, така што ќе бидете свртени лице во лице. Тој потоа ќе

loading...