Секс поза на денот: Тесно, уште потесно

Loading...

Нека легне на грб со една нога испружена, а другата свиткана во коленото. Доближете му го вашето тело со свиткана нога, а задникот свртен кон него и држејќи се за коленото спуштајте се на неговиот пенис.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Овде се работи само за вашата екстаза. Смирени, а интензивни движења се директен пат до оргазам. Патем, и него можете да го почастите со масажа на листовите.Нека легне на грб со една нога испружена, а другата свиткана во коленото. Доближете му го вашето тело со свиткана нога

loading...