Секс поза на денот: Doggie Style

Doggie Style или кучешката поза  е супер поза за жените, бидејќи им овозможува тие да ја имаат оптималната контрола. Тие се во можност да го прилагодат нивниот опсег на движење од агол во кој се чувствуваат најдобро. Мажот лесно ќе може да ја стимулира Г-точката и да има пристап до клиторисот со неговата рака, нејзината рака или со помош на некоја секс играчка. Исто така треба да се нагласи дека таа ретко ќе доживее оргазам ако мажот не прави нешто рачно во предниот дел истовремено.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Doggie Style или кучешката поза  е супер поза за жените, бидејќи им овозможува тие да ја имаат оптималната контро

Пронајдете не на следниве мрежи: