Секс соништа

Loading...

Признајте дека, барем еднаш сте сонувавале како водите љубов со некој згоден дечко. Или само сте се мазеле или љубеле. А некои од вас веројатно и се нашол во холивудски филм со неговата омилена ѕвезда или омилен пејач … Сепак, постојат докази дека девојките денес почесто сонуваат секси соништа од девојките од пред 40 години!
Една канадска студија покажала дека речиси осум проценти од соновите на жените вклучува некоја форма на сексуална активност! Во соништата на жените најчеста сексуална активност е сексуален однос, и разни варијации на бакнување, неисполнети фантазии и мастурбација.
Научниците не знаат дали процентот на жени е толку поголем денес одколку пред 40 години поради тоа што навистина повеќи девојки имаат секси соништа или едноставно денешните девојки се многу похрабри да признаат дека имаат еротски соништа.
Едно истражувањето открило неколку интересни факти. И мажите и жените доживеале оргазам во четири проценти од нивните секс соништа. Жените во 20 отсто од случаите го сонуваат сегашното или поранешното момче. Познатите личности како што се пејачи или актери,  се појавуваат во 40 отсто од секси соништата на девојките. Но секс со повеќе партнери е двапати почест кај мажите.Признајте дека, барем еднаш сте сонувавале како водите љубов со некој згоден дечко. Или само сте се мазеле или љ

loading...