Секс со непознат/непозната?

Потврдено: Мажите се понаклонети кон овој тип на секс!
Не треба многу за да убедите момче на секс. Впрочем, воопшто не треба убедување– згодна девојка е сосема доволна причина.
Научниците направиле студија за да докажат дека мажите ќе имаат секс со било која и било каде, а резултатите не се занемарувачки.
Кога згодна женска ќе му пријде на случаен минувач на улица, 97 проценти од мажите ќе се согласат да испијат пијачка во нејзиниот стан, а 83 проценти веднаш би прифатиле секс со неа.
Интересен е фактот што, мажите не се заинтересирани премногу кога се работи за девојки со просечен изглед . Само 80 проценти од мажите ќе се согласат да отидат кај неа дома, додека само 60 проценти ќе се согласат на инстант секс.
Спротивно на ова, дури ниту 1 процент од жените не би се согласиле на истиов предлог доколку би била обратна ситуацијата.
Иако овој факт не е изненадувачки,  сепак е висок процентот на мажи кои се спремни да и веруваат на сосема непозната жена и со неа да се упатат на непознато место само затоа што би можеле да имаат секс со неа.Потврдено: Мажите се понаклонети кон овој тип на секс!
Не треба

Пронајдете не на следниве мрежи: