Серии без кои не можевме да го замислиме летото во 90-тите

Loading...

Само еден ТВ-екран за целото семејство (освен ако татко ти не бил директор), а изборот на програми не беше нешто фантастичен.
Сепак, летните вечери беа резервирани за собирање во дневна соба и групно гледање на една епизода од омилената серија, а за викендите се собираше друштво за да се изгледаат репризите од цела недела.
Не можевме да го замислиме летото без „Тропска горештина“, „Пријатели“ или „Досиеја Икс“. Дали сега би седнале да ги прегледате повторно? Ако не можете да ја најдете, оригиналниот наслов на „Тропска горештина“ е Sweating Bullets. Чисто информативно.
Ова беа најгледаните серии во 90-тите според тимот на Кајгана.
Која беше вашата омилена?
The Simpsons

Walker, Texas Ranger

Heartbreak High

Fresh Prince of Bel Air

loading...
Loading...