Сефер Цаноски до Јанкулоска! пред да влезеш „внатре“, покани ја на кафе Емел Рамковска

Loading...

Сефер Цаноски до Јанкулоска! пред да влезеш „внатре“, покани ја на кафе Емел Рамковска

Гордана Јанкулоска: “Дома сум, кој сака нека повели на кафе”
Препорачувам да ја покани Емел Рамковска пред да влезе. Таа најдобро ќе и објасни како се издржуваат цели 6 години затвор и тортура.
Емел беше не со едно туку со три малолетни деца во моментот кога ги затворија како глувци без да има можност да си ги види децата со години. Правдата може да задоцни, но секого ќе го стигне.

Емел Рамковска е ќерка на сопственикот на поранешната А1 телевизија, Велија Рамковски, која во судскиот процес „Пајажина“ беше осудена и одлежа шест години во за твор. Пресудата беше донесена и обвинетите беа уапсени додека на чело на МВР беше токму Гордана Јанкулоска.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...