Се воведува карантин во Црна Гора поради КОРОНА ВИРУСОТ

Loading...

Се воведува карантин во Црна Гора поради КОРОНА ВИРУСОТ

Градовите Никшиќ, Беране и Андријевица, од 28 септември до 12 октомври одат во КАРАНТИН. Забрането ќе биде напуштање на станбени згради од 22 до 5 часот наутро, а забранета е и работата на угостителските објекти, како и домашни посети.

Во Котор, Будва, Подгорица и Плевља од 28 септември до 12 октомври, угостителските објекти ќе смеат да работат до 22 часот. На масите ќе смеат да седат најмногу по две лица, додека задолжително растојание меѓу столовите на лицата кои се свртени со грб едни кон други е еден метар.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...